AGRAÏMENTS

AGRAÏMENTS


El muntatge d’aquest show no haguera pogut fer-se sense l’inestimable participació i implicació de les següents persones: Ernest Garcia Lledó, artista de capçalera  del club, que ja fa més de vint anys ens va decorar samarretes i ara per a la cloenda  ens ha obsequiat amb un “rajoleta” que tots guardarem amb molta cura en el lloc dels records. També des de l’exterior la laboriositat, paciència  i meticulositat dels editors dels vídeos, Carmen Larriba per al “tràiler”  i Elies Martí per l’estrictament de futbol.

Des del club cal anomenar a “la saga de Los Martínez”: Vicent, servici multi funció 24h. Kike, el meu alter ego, Toni, el globetrotter de l’equip, jacint, capo di tutti i capi i Josep Vicent, el pilotari.

Paràgraf apart mereixen els futbolistes José Enrique i Saoro Verger que han aportat il·lusió, les seues experiències, els seus arxius personals i fins i tot ens han fet la selecció musical, com es el cas de Saoro.
Els dos MVP’s del club amb articles intercanviats, José Luis i Guillermo, els arxius de Juan Navarro i  el Xato Aragón i el treball de Dani Durà, T. Aparicio, Virgilio Perona, Fco. Aragón, Damià Garcia, Pepe G. Vela, Pere García, Juan Hernández, amb l’esperança de no oblidar a ningú,  moltíssimes gràcies per contribuir a rematar este somni i com deia el meu mestre Bausset: “Seguirem així fins al dia del judici final a mitja vesprada


SALUT COMPANYS

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

voro VERGER #V.I.P.

toni APARICIO #V.I.P.