KIKE martínez

                                                 
KIKE martínez

 LA MÀGIA DEL TEACHER'S FC.
         Pinzellades de records
          (Kike Martínez)
(Benimeli)

Comentaris

  1. Quin company de batalletes més gran!!
    👏👏👏

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que per cert, les batalletes encara continuen 💪💪💪

      Elimina
  2. Enric, el lateral dret incombustible, voluntariós, aplicat, esforçat, sense abandonar mai la seua banda dreta, atrevint-se a pujar la banda per a col·locar centres en el punt de penal o no !què més dona!!

    Just, bona persona, i persona noble, pausat i moderat en el camp de futbol i fora d'ell.

    Sempre recordaré en un dels meus últims partits en el Teachers a Genovés. Enric jugava en l'equip contrari al meu i atacava orientació cap als vestuaris. Una jugada per banda dreta. Talla el baló. Puja la banda. Vaig a entrar-li. Ell encara en camp propi. Li pega a la pilota. És una passada? És un centre? És un rebuig? No sé el que va ser allò. Només que tots els que estàvem al camp vam veure la paràbola que la pilota va fer. La pilota es va colar per tota l'esquadra dreta de la porteria contrària. Gol!! Gran gol!! Un dels gols de la temporada!! Vaig anar a felicitar-ho i quan començava a dir quina era la seua intenció… jo li vaig dir... “Marcar gol”. Gran gol i evidentment companys i contraris van anar a felicitar-lo.

    Enric contínua igual i mentre pugues deixa el llistó dels teachers ben alt. Una abraçada

    ResponElimina
  3. Carriler com ya queden pocs,una cosa pareguda a jordi alba,xo hem mes corpulencia diria yo.
    Encara q yo crec q la seua millor vocacio seria la de director de orquesta xq dirigeix com ningú al equip desde darrere.un grande collons

    ResponElimina
  4. Cuantas veces ma has marcado y pocas patadas mr has dado. Gran persona y grandes recuerdos. Un abrazo y un honor haber compartido muchos partidos juntos.. Gracias por todo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

voro VERGER #V.I.P.

toni APARICIO #V.I.P.