toni perales BARETTA

toni perales BARETTA

Comentaris

  1. Tota persona que es pose unes botes de futbol i entre a un terreny de joc, pot aprofitar per a moltes coses. El futbol permet una important gama de rols futbolístics al voltant de les qualitats de cadascú.
    Tono Perales és el típic jugador de club, el que anomenàvem com "un jugador d,equip" i ¿que suposava ixe títol o càrrec? Es clar, moltes coses.
    La seua personalitat fora del camp, el seu quefer quotidià, la seua imprompta i el seu caràcter, construïen al Tono futbolista, sempre atent, rocós, valent i decidit. Ara veurem les seues analogies al carrer i al verd.
    Fora del camp era, és, agradable i xarrador, a la gespa serios i centrat.
    Fora del camp era molt intel.ligent, a la gespa molt atent, molt llest.
    Fora del camp era amic dels seus amics, a la gespa competitiu i guanyador, amics pocs.
    Fora del camp era educat i respectable, a la gespa pracmàtic, el més important no hi era guanyar, era que perderen els altres.
    Benito Floro ens deia moltes vegades, en referència als defenses laterals "...no me suba seis veces la banda, dos bien, dos mal y dos regular, suba dos veces, una bien y la otra muy bien" Tono ho feia, com ell havia jugat d,extrem, quan actuava de defensa i pujava, poques vegades, arribava quasi al banderí del córner i generava desequilibri numèric al rival.
    La seua forta voluntat sempre la posava en acció en benefici de l,equip. Gràcies Tono, he jugat moltes vegades a la teua, un plaer sempre!!

    ResponElimina
  2. Tinc l'honor d'haver reconvertit un extrem ja entrat en edat en un lateral competitiu...i molt brau....que li ho pregunten al seu jefe....
    Toni és meu gran amic i company de ski I farteres en mil grups diferents

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

voro VERGER #V.I.P.

toni APARICIO #V.I.P.