rafa calatayud BESSÓ

                                    

Activitats extraescolars

Rafa professor.

Breu recull fotogràfic de les Olímpiades d'economia

CARTA OBERTA DE RAFA CALATAYUD ALS TEACHERS

Comentaris

  1. A la mateixa altura de professor com de persona, "un grande".
    Enhorabona!

    ResponElimina
  2. Elegancia pura,regat impresionat,trenca cinturetes.grande.

    ResponElimina
  3. De Rafa dir que és un professional com la copa d'un pi, professor treballador com a pocs i entregat als seus alumnes, cosa molt apreciada per ells. Valorat i reconegut pels seus alumnes, i considerat per Conselleria com un dels millors 50 professors de la CV (!con dos cojones que diria Benimeli!!), reconeixement que molt pocs, o quasi ningú, té al llarg de la seua vida professional. Enhorabona Rafa!!

    Com a jugador de futbol, trobem dos vessants. D'una banda, la del Teachers (el Bessó), jugador polivalent, perquè jugava del que fera falta, i que jugava al ralentí perquè anava sobrat de facultats i que jugaba per on volia sense fer-li cas a cap entrenador. Per una altra, la del U.D. Manuel (el Tiburó, que li deia el mister "Franquito"), amb el qual vaig poder gaudir diverses temporades. Mitjpunta, davanter o per ahi, jugador explosiu, jugador de cames llargues i calces baixades, que tenia una rapidesa que no esperaves per la camallada que tènia (alguna cosa així com Kempes en els primers dos gols de la final del Mundial del 78). I era jugador de futbol i home de la nit, i ho dic perquè bastants vespres de partits, ens trobàvem Rafa, *Gero, Fino i jo per algun pub o discoteca, però això no li ho digau al míster. ;)

    Com a persona sempre donant-ho tot desinteressadament i ajudant als altres.
    Fins sempre Rafa. No cambies ni com a persona ni com a professor. Com a futbolistes ja estem "Game over".

    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Como profesor no te puedo decir nada, pero como jugador eras polivalente y como persona inmejorable. Un placer haber pasado juntos muchos ratos buenos, hey se me olvidada el campo del fenollet perfecto, aunque los vestuarios y las duchas muy pequeñas.. Gracias Rafa.. Un abrazo

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

voro VERGER #V.I.P.

toni APARICIO #V.I.P.